Rotary International

Rotary en vedensomspændende organisation med mere end 1.2 millioner medlemmer i 166 lande. Rotary er for mænd og kvinder i ledelsesmæssige funktioner i private og offentlige virksomheder, der ønsker at lære andre ledere at kende,skabe netværk og trække på hinandens erfaring.

Rotary International har et stort udvekslingsprogram samt løser store humanitære opgaver. Således er den store opgave, at få alle børn i verden vaccineret mod polio. Over en periode på ca 10 år er det lykkedes, og nu er vi i gang med at vaccinere ” en rest” som er født de senere år.

Fjernelse af landminer på Trilanka. Bøger og skolemateriel til udviklingslandene og m.m.  Bøger og skolemateriel til udviklingslandene og m.m.Du kan læse mere om Rotary på :

www.rotary.org eller på www.rotary.dk